Home  |  Toevoegen aan Favorieten | Sitemap

Er is slechts één iemand die jij kunt veranderen.
Dat ben je zelf.
(Phil McGraw)
Kosten

Voor individuele begeleiding wordt € 75,- per uur (incl. 21% BTW) in rekening gebracht. Sessies van een half uur kosten € 45,-. Het bijbehorende werkboek kost € 20,-.

Normaal gesproken vinden de sessies plaats bij Leren met je hart in Leidschendam, Kooiland 36. Tegen een meerprijs van € 15,- per sessie van minimaal 1 uur kan de afspraak ook plaatsvinden in het Coachhuis in Den Haag, Bezuidenhoutseweg 474A (of eventueel Raamweg 4), en in sommige gevallen is het mogelijk dat ik aan huis kom.

Bij jonge kinderen is het noodzakelijk dat een van de ouders bij de sessies aanwezig is.

Een telefonisch voorgesprek met een van de ouders, van maximaal een kwartier, is kosteloos. Tijdens de eerste sessie kan worden kennisgemaakt met de methode en daarna kan besloten worden of doorgegaan wordt met een traject van een aantal sessies.

Bij verhindering voor een afspraak worden de kosten niet in rekening gebracht, mits dit tenminste 24 uur tevoren is doorgegeven (bij afspraken in het Coachhuis is dit tenminste 48 uur tevoren).

Voor de kosten voor de begeleiding van groepen en voor het geven van lezingen of training kan contact worden opgenomen met Harriet Marseille.

 

Terug naar boven

© Leren met je hart, 2015