Home  |  Toevoegen aan Favorieten | Sitemap

Beschouw wachten als een korte vakantie
(Auteur onbekend)
Wie is Harriet Marseille

Harriet Marseille (1961) is gelicenseerd HeartMath trainer voor onderwijs en jeugdzorg.

Via de studie biologie kwam zij in 1988 bij het Ministerie van VROM terecht als milieubeleidsmedewerker. Zij is getrouwd en werd in die periode ook moeder van 2 kinderen.

Begin jaren '90 kwam zij op een pad van persoonlijke ontwikkeling. Zij volgde diverse cursussen/opleidingen en is vanaf 1999 binnen Lelievita als coach en trainer gaan werken. Hierbij begeleidt zij kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2006 volgde zij een workshop Hartcoherentie bij HeartMath Benelux en vervolgens nam ze deel aan de eerste HeartMath licentietraining ''Hartcoherentie in onderwijs en jeugdzorg'. Binnen Leren met je hart richt zij zich op het geven van begeleiding om de hartcoherentie te verhogen. Hiertoe geeft zij workshops en lezingen voor volwassenen, en begeleidt zij kinderen en jongeren individueel of in groepsverband.

Haar missie is om mensen te inspireren om meer te leven en te handelen vanuit hun hart.

 

Aanbevelingen van deelnemers aan de workshop Hartcoherentie in het onderwijs:

  • Harriet is een geweldige trainer. Zij is in staat de juiste sfeer te creŽren waardoor mensen zich veilig voelen om dingen te ervaren en bereid zijn dit met elkaar te delen. Ze heeft een prettige stem en heeft veel kennis om ook de soms ingewikkeldere theorie over de werking van de hersenen begrijpelijk uit te leggen. Ze inspireert mensen, waardoor er veel vragen uit de groep komen.
  • (..) Deskundig les gegeven, met veel zorg voor iedere deelnemer.(.).

Terug naar boven

© Leren met je hart, 2015